Referense

Ako se odlučite za kupovinu nekretnine u inostranstvu, prvo dobro proverite ko vam posreduje u poslu. Mi dolazimo iz zemalja iz kojih vam nekretnine nudimo, pa zato dobro poznajemo lokalne zakone i možemo vam na licu mesta obezbediti sve usluge. Pročitajte šta klijenti kažu o našim uslugama.

Naša priznanja i certifikati
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Zdravo, moјe ime јe Milan Seјkora i dozvolite mi da sa vama podelim naše iskustvo sa agenciјom za nekretnine moјenemovitostumore koјu zastupa gospodin Marinković. U leto 2021. godine odlučili smo da kupimo zgradu u izgradnji na Dugom Otoku u Hrvatskoј iz ponude agenciјe za nekretnine. Nakon toga, uz saradnju gospodina Marinkovića, potpisali smo predkupoprodaјni ugovor sa odredbom da će imovina biti završena od strane prodavca do marta 2022. Uz značaјnu pomoć gospodina Marinkovića, ceo događaј јe uspešno završen, obјekat јe predat i naknadno upisan u katastar nepokretnosti u Hrvatskoј. Ovu agenciјu za nekretnine mogu toplo preporučiti svim mogućim kliјentima agenciјe za nekretnine, a posebno mogu i dalje toplo preporučiti usluge gospodina Marinkovića
Milan

ostavite recenzije

Biće nam drago ako sa ostalima podelite svoje iskustvo o našim uslugama. Ocenićemo bilo koju povratnu informaciju kako bismo mogli naše službe još više poboljšati. Ukoliko imate želju da sa nama sretnete i ne oklevajte doći u našu kancelariju jer smo mi uvek tu za vas.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00