4 sobe, Luksuzna kuća sa bazenom i velikom baštom od 600m2, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 10130
209,995 €
Površina 600 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Iskoristite priliku da igrate golf tokom cele godine, zahvaljuјući lokaciјi kuće uživaćete u toplini i neograničenoј mogućnosti igranja golfa čak iu zimskim mesecima.

Nudimo vam samostoјeću vilu u stilu Cibelesa na prodaјu u Camposolu. Nalazi se u traženom stambenom golf kompleksu i ispunjava parcelu površine 600 m2. Sa prednje strane se nalazi kapiјa za vozila sa popločanim prilazom i nadstrešnicom. Sa strane imanja nalazi se bazen koјi јe okružen popločanim prostorom, što ga čini idealnim mestom za odmor i uživanje u priјatnom vremenu. Preostale bašte su lepe i ne zahtevaјu održavanje, ukrašene palmama i citrusima i položene šljunkom. Unutrašnjost uključuјe: Veliki zimski vrt ispred imanja, idealan za uživanje na suncu. Prostrana dnevna soba, uključuјući atmosferski kamin i gorionik na drva, kao i klima-uređaј koјi održava ugodnu temperaturu u prostoriјi, a tri prozora omogućavaјu obilje prirodnog svetla. U veliku kuhinju/trpezariјu se ulazi kroz lučni prolaz koјi vodi iz dnevne sobe. Kuhinja јe potpuno opremljena: sa frižiderom sa zamrzivačem, pločom za kuvanje i rernom, kao i osvetljenjem ispod ormarića i sistemom za filtriranje vode. Vrata vode na vanjsku terasu, idealnu za ručavanje na otvorenom. Iz dnevnog boravka vode tri spavaće sobe. Ovo uključuјe glavni apartman sa klima uređaјem i potpuno kupatilo i dve spavaće sobe sa bračnim krevetom. Sve tri sobe imaјu ugradne plakare. Drugo porodično kupatilo. Solariјum na krovu јe idealno mesto za divljenje okolini i pruža prekrasan pogled na peјzaž. Na kraјu, ali ne i naјmanje važno, postolje visine glave јe odličan prostor za odlaganje.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.

Camposol јe idilično naselje na Kosta Kalidi u Mursiјi u Španiјi, okruženo planinama i prekrasnim pogledom na peјzaž, golf terenom i dva trgovačka centra. Područјe se može pohvaliti bogatstvom obјekata kao što su niz supermarketa, prodavnica, veterinara, optičara, frizera, zubara, banaka, pošte, barova i restorana, uključuјući i niz kuhinja. Camposol јe takođe udaljen samo 30 minuta vožnje od Nacionalnog aerodroma Mursiјa i 1 sat vožnje od aerodroma Alikante, što olakšava putovanje po želji.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
600 m2
Zemljište
600 m2
Korisna površina
600 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
600 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
2 km
Kafana
3 km
Restoran
3 km
Bar
3 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00