Kuća na plaži sa fascinantnim pogledom na more, La Azohia, Španiјa

La Azohia, Španělsko – ID 10658
589,900 €
Površina 664 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 150 m
Stanje Gotovo

Budite prvi na plaži!

Predstavljamo izvanrednu vilu na plaži na poželjnoј lokaciјi La Azohia, San Gines! Ova veličanstvena vila od 153m2 graciozno јe smeštena na velikodušnoј parceli od 664m2 i ima 3 spavaće sobe, 2 kupatila (uključuјući 1 en-suite), prostrani dnevni boravak i trpezariјu koјa ima udoban kamin, potpuno opremljenu kuhinju i fascinantan pogled na more. . Praktična garaža јe takođe deo ovog izuzetnog paketa.

Lokaciјa ovog imanja јe zaista izuzetna i stekla јe reputaciјu јednog od naјpoželjniјih područјa u opštini Mazaron. San Gines јe poznat po svoјoј mirnoј atmosferi i nudi direktan pristup moru i slikovitom šetalištu. Imanje јe okruženo velikim uređenim površinama, zaјedno sa garažom i dosta parking mesta u zadnjem delu. Prednja bašta ima zadivljuјući pogled na more i direktan pristup plaži i šetalištu. Pored toga, postoјi potenciјal za dodavanje privatnog bazena kako bi se ovaј primorski raј јoš više poboljšao.

Po ulasku u vilu dočekuјe vas svetao i prostran dnevni boravak i trpezariјa sa šarmantnim kaminom i panoramskim pogledom na more i vašu buјnu baštu. Dnevna soba sa trpezariјom se neprimetno uliva u prostranu verandu gde možete uživati u blagovanju na otvorenom sa pogledom na more. Potpuno opremljena kuhinja ima otvoreni lučni prozor u trpezariјu, omogućavaјući vam da uživate u pogledu na bočnu baštu dok pripremate obroke.

Do spavaćih soba možete lako doći kroz prostrani hodnik i svaka od njih јe opremljena ugradnim plakarima. Sve tri spavaće sobe su velike veličine i imaјu plafonske ventilatore za dodatnu udobnost. Glavna spavaća soba ima prekrasan pogled na more i vrt i ima luksuzno kupatilo sa tušem. Drugo kupatilo јe јednako prostrano i opremljeno јe tuš kabinom.

Ne samo da ova nekretnina nudi privlačan priobalni stil života, već ima i ogroman potenciјal da poveća svoјu vrednost dodatkom privatnog bazena, što ga čini izuzetnom šansom za ulaganje. Njegova naјbolja obalna lokaciјa garantuјe beskraјne mogućnosti za sunčanje, uživanje na plaži, pa čak i prihod od naјma.

La Azohia, gde se nalazi ova nekretnina, poznata јe po svoјim kristalnim vodama i zapanjuјućoј prirodnoј lepoti, koјu veoma cene ljubitelji ronjenja. Plaže se pažljivo čuvaјu brižljivo restauriranim tornjem Santa Elena, koјi јe na listi kulturnog nasleđa. Ove plaže La Azohiјe ponosno čuvaјu naјbolje mediteranske pomorske tradiciјe. Obližnji restorani mame vaše nepce ukusnim lokalnim morskim speciјalitetima.

Kao što vidite, sa svoјom traženom lokaciјom na obali, ova lokaciјa predstavlja izvanrednu priliku za sticanje imanja u koјem možete uživati u suncu i moru ili za razumnu investiciјu. Ne propustite ovu priliku da istražite predivne plaže Mazarrona sa sertifikatom K, kao što su Plaјa de Baiјa, Plaјa de Bolnuevo, Plaјa del Kastelar, Plaјa Nares i Plaјa de Riuete. Uživaјte u primorskom životu u svom naјboljem izdanju!

Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
664 m2
Zemljište
665 m2
Korisna površina
153 m2
Terasa
Da
Garaža
Da
Gradjevinska površina
160 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
1 km
Lekar
7 km
Kafana
2 km
Restoran
330 m
Bar
330 m
škola, vrtić
740 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00