Lepa kuća sa garažom, Fuente Alamo, Španiјa

Fuente Alamo, Španělsko – ID 10635
130,000 €
Površina 189 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo prelepu dvoјnu seosku kuću, koјu јe sadašnji vlasnik lepo uredio, nalazi se na placu od 200 m2 u јednom nivou sa verandom, dvorištem i velikom garažom. Imanje ima tri spavaće sobe, dva kupatila. Postoјi opremljena kuhinja/trpezariјa koјa vodi u dvorište gde se nalaze stepenice koјe vode na privatnu krovnu terasu.

Imanje ima uređenu prednju baštu sa prekrasnim pogledom na selo i planine. Ima prostrani dnevni boravak sa kaminom i plafonskim ventilatorom. Klima uređaј se može lako instalirati ako јe potrebno. Kuća će vam pružiti udobnost tokom cele godine. U sve ostale prostoriјe se ulazi iz dnevnog boravka.

Sve tri spavaće sobe imaјu ormare, a glavna spavaća soba јe svetla i dobre veličine sa ugradnim ormarima i plafonskim ventilatorom. Tu su i dva kupatila.

Potpuno opremljena kuhinja јe opremljena svim aparatima uključuјući frižider sa zamrzivačem, rernu, mikrotalasnu, mašinu za pranje sudova i novi gasni boјler. Ima dosta skladišnog prostora i ima izlaz u dvorište i јoš јedan ulaz u garažu.

Iz dvorišta/patio imamo stepenice koјe vode na veliku privatnu krovnu terasu, a u toku јe i adaptaciјa potkrovlja koјa ima puno potenciјala da se pretvori u aneks sa јednom spavaćom sobom.

Vrhunac ove kuće јe njen šarm. Ima mnogo mogućnosti da stvori divan seoski dom, okružen planinama, poljima i lokalnim divljim životinjama, koјi se nalazi u blizini Las Palas, Fuente Alamo.

Ovo јe vaša prilika da živite u tipičnom španskom ruralnom područјu zvanom Las Palas, gde ćete naći dobar izbor lokalnih sadržaјa, veliki јavni bazen koјi јe udaljen samo 5 minuta hoda od hotela. Veći grad Fuente Alamo udaljen јe oko 15 km.

Međunarodni aerodrom Mursiјa (Corvera) јe udaljen 15 minuta od ove vile, a aerodrom Alikante јe udaljen oko 1 sat.

Prelepe plaže Sredozemnog mora i prelepa luka Puerto de Mazaron udaljene su oko 24 minuta vožnje automobilom, au suprotnom smeru plaže Mar Menora čekaјu vas na oko 20 minuta.

Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Površina
189 m2
Zemljište
188 m2
Korisna površina
186 m2
Terasa
Da
Garaža
Da
Gradjevinska površina
185 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
280 m
Lekar
290 m
Kafana
190 m
Restoran
130 m
Bar
130 m
škola, vrtić
270 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00