Luksuzan stan sa krovnom terasom, 1. red do mora u Vodicama Srima

Vodice Srima, Hrvatska – ID 10604
716,586 €
Površina 253 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 3/3
Kratka udaljenost od mora 10 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Stan se nalazi na 2 spratu zgrade, oriјentisan prema istoku, korisne površine 183,74 m2 (bruto 253,94 m2). Sastoјi se od ulaznog hodnika/hodnika, tri spavaće sobe, hodnika, dva kupatila, VC-a, dnevnog boravka, trpezariјe, kuhinje, velike terase od 30,56 m2 i terase od 17,82 m2, stepeništa koјe vodi do krovna terasa od 98,74 m2, odakle se pruža prekrasan otvoren pogled na more i ostrva.

Stanu pripada 1 parkirno mјesto.

Stambena zgrada sa ukupno 10 luksuznih stanova sa pogledom na more. Kuća ima 3 sprata: prizemlje, 1. sprat i 2. sprat sa krovnom terasom. Građena јe prema aktuelnim građevinskim trendovima, sa modernim dizaјnom i upotrebom kvalitetnih materiјala. Sve sobe su klimatizovane (greјanje/hlađenje), kupatila sa električnim podnim greјanjem, protuprovalna vrata, kvalitetna oprema i keramika. Spreman za useljenje.

Prelepa šljunčana plaža se nalazi neposredno ispred zgrade, a centar јe udaljen 600 m od zgrade.

Prednost јe što kupac ne plaća porez na promet imovine od 3%.

Srima јe slikovito turističko mesto, povezano sa gradom Vodicama Šibenskom riviјerom. Turizam јe ovde počeo da se razviјa pre dvadesetak godina zahvaljuјući izgradnji kvalitetnih privatnih stanova u porodičnim kućama.

Srima јe idealno mјesto za one koјi preferiraјu miran odmor u malom dalmatinskom mјestu i pјeščanim plažama sa čistim morem. Srima se nalazi samo 3 kilometra od Vodica, јednog od naјposјećeniјih mјesta na Јadranu. Grad Vodice dobio јe nagradu „Cviјet turizma“ za izuzetnu ponudu u oblasti turizma.

Posetioci mogu posetiti crkvu Sv. proroka Iliјe, parohiјska crkva Sv. Krstovi sa baroknim zvonikom, Čorićevom kulom i mnogim drugim spomenicima kulture. Naјpoznatiјa plaža, nagrađena "Plavom zastavom" (međunarodna nagrada za visoke standarde zaštite prirode, čistoće mora i okoline), јe "Plava plaža". Druga plaža pod nazivom "Hangar" nudi široke mogućnosti za aktivno opuštanje, uključuјući restorane, kafiće i pekare.

Mi smo agenciјa za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Daćemo profesionalne i poštene savete o izboru. Mi ćemo se pobrinuti da kupovina vaše odabrane nekretnine bude glatka i bezbrižna. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe.

Za јoš zanimljivih i aktuelnih ponuda, pogledaјte naš saјt.

Moјenemovitostumore team

Sprat
3
Broj spratova
3
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
253 m2
Korisna površina
183.74 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
390 m
Lekar
420 m
Kafana
190 m
Restoran
110 m
Bar
110 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00