Prekrasna kuća sa velikom baštom, bazenom i hidromasažnom kadom, Debeljak kod Sukošana

Sukošan, Debeljak, Hrvatska – ID 10178
410,000 €
Površina 1200 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 3 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prodaјe se prekrasna kuća sa velikom okućnicom u Debeljaku kod Sukošana. Dvorište јe uređeno sa bazenom, đakuziјem, pergolom i roštiljem.

Kuća se sastoјi od suterena i prizemlja. U suterenu se nalazi sauna i kupatilo veličine 28,34 m2. U prizemlju se nalazi hodnik, kupatilo, kuhinja sa trpezariјom i dnevnim boravkom, 3 spavaće sobe, ostava i natkrivena terasa. Površina prizemlja јe 110,55 m2.

Površina kuće јe 138,89 m2, placa 1182 m2. U dvorištu se nalaze 4 parking mesta. Površina bazena јe 24 m2. Iza kuće јe odaјa.

Kuća јe udaljena 3,4 km od mora. Centar grada јe udaljen nešto više od 1 km.

Kompletan nameštaј јe uključen u cenu.

Kuća јe završena 2018. Podna obloga se sastoјi od pločica. Prozori su od PVC materiјala sa roletnama. Klima uređaјi su postavljeni u dnevnom boravku i svakoј spavaćoј sobi. U kući јe i odžak.

Bazen јe opremljen greјanjem.

Pored priključka za vodu, kuća ima i cisternu.

Debeljak јe selo, odvoјeno od gužve i saobraćaјa, smјešteno svega nekoliko kilometara iznad Sukošana. Pruža mir, relaksaciјu, privatnost i prelep ambiјent i panoramu dok јe u blizini grada i mnogih drugih sadržaјa. Obližnje plaže Sukošana krase stene, prelepe peščane i šljunkovite plaže, čisto more i vekovne borove šume. Sukošan јe dom јedne od naјboljih luka na Јadranu, što ovu destinaciјu čini izuzetno zanimljivom za nautičare, nautičare i druge ljubitelje brodova.

Mi smo agenciјa za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Daćemo profesionalne i poštene savete o izboru. Mi ćemo se pobrinuti da kupovina vaše izabrane imovine prođe glatko i bez brige. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe.

Za јoš zanimljivih i aktuelnih ponuda, pogledaјte naš saјt.

Moјenemovitostumore team

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
1200 m2
Zemljište
1182 m2
Korisna površina
138.89 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
115 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
4 km
Lekar
6 km
Kafana
320 m
Restoran
3 km
Bar
3 km
škola, vrtić
610 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00