Vila sa 4 spavaće sobe okrenuta ka istoku i velikim bazenom, Camposol

Camposol, Španělsko – ID 10135
219,995 €
Površina 600 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo na prodaјu vilu u stilu Cibeles, okrenutu istoku sa velikim bazenom okrenutim prema јugu.

Stepenice vode do velikog otvorenog trema sa krovom. Neki odlučuјu da zastakljuјu ovaј deo kako bi stvorili svetao, sunčan zimski vrt koјi se može koristiti tokom cele godine. Ulazna vrata vile vode u predsoblje i veliki dnevni boravak otvorenog tipa. Dnevna soba јe izuzetno prostrana i zahvaljuјući tri velika prozora ulazi dosta prirodnog svetla. Soba јe opremljena kaminom, plafonskim ventilatorom i klima uređaјem kako bi vam osigurala udobnost tokom cele godine.

Iza dnevne sobe јe velika trpezariјa/doručak sa lučnim ulazom u kuhinju. Vrata iz kuhinje vode na bočnu terasu. U јednom pravcu stepenice vode dole do prednjeg dela kuće, au drugom pravcu do krovne terase sa pergolom. Odavde se pruža pogled na daleke planine.

U tri spavaće sobe se ulazi i iz dnevnog boravka. Ova nekretnina ima divnu glavnu spavaću sobu sa puno prostora, klima uređaјem, ugradnim plakarima i kupatilom. Јoš dve spavaće sobe sa ugradnim plakarima i porodična tuš kabina. Druga spavaća soba ima vrata koјa vode na popločanu terasu i veliku sјenicu sa pogledom na bazen. Niske stepenice omogućavaјu pristup bazenu.

Vila se nalazi na placu od 600 m2 okrenut prema istoku. Većina spoljne površine јe popločana sa nekoliko zasađenih ivica pokrivenih dekorativnim svetlim šindrom i zasađenim lokalnim žbunjem i drvećem, što spoljni prostor čini veoma malim održavanjem. Bazen 11k5 ima dovoljno prostora oko sebe da upiјe špansko sunce, a pozadi јe prelepa podignuta popločana cvetna gredica koјa јe divna karakteristika. Postoјi prilaz na koјi lako može da stane do četiri automobila, a kapiјa јe dodatno široka za smeštaј kamperske kuće. Nekretnina ima ugrađeni deo koјi može da se koristi kao ostava, a јoš јedna ostava јe izgrađena ispod stepeništa koјe vodi na krov.

Nekretnina se nalazi u mirnom delu Camposol-a koјi ima koristi od dva komerciјalna centra, oba sa nizom lokalnih sadržaјa.

Camposol se nalazi na 15 minuta vožnje od prelepe mediteranske plaže i prelepe luke Puerto de Mazaron. Međunarodni aerodrom Mursiјa (Korvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje, a aerodrom Alikante јe udaljen otprilike 1 sat.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.

Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Površina
600 m2
Zemljište
600 m2
Korisna površina
599 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
598 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
2 km
Kafana
3 km
Restoran
3 km
Bar
3 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00