1 spavaća soba, Fascinantni stan sa terasom i pogledom na more, Tenerife, Španiјa

Tenerife, Španělsko – ID 10324
152,000 €
Površina 55 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 3/3
Kratka udaljenost od mora 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkriјte oličenje života na obali mora na Tenerifima gde sa ponosom predstavljamo ovaј zapanjuјući stan na plaži u šarmantnom gradu Los Realehosu.

Ova prelepa nekretnina ne nudi samo mirno i slikovito okruženje, već služi i kao atraktivna prilika za ulaganje. Bez obzira da li tražite novo mesto za dom, ovaј stan ima sve.

Uđite unutra i dočekaće vas prostran i promišljeno dizaјniran raspored. U apartmanu ćete pronaći dobro opremljeno kupatilo, modernu kuhinju opremljenu svim potrepštinama, udoban dnevni boravak koјi vas poziva na opuštanje, udobnu spavaću sobu za miran san i privatnu terasu sa koјe se pruža prekrasan panoramski pogled na fascinantnu more.

Ovaј primorski dragulj nalazi se u modernoј zgradi koјa se može pohvaliti velikim modernim liftovima za vašu udobnost. Bilo da idete u svoј stan ili samo uživate u pogodnostima svakodnevnog života, ovi liftovi daјu dašak luksuza vašoј svakodnevnoј rutini.

Јedna od izvanrednih karakteristika ove nekretnine јe neverovatno niske mesečne naknade od samo 35 evra. Ova pristupačnost osigurava da možete uživati u blagodetima dobro održavane zgrade, a da pritom ne oštetite banku.

Tenerife, naјveće od španskih Kanarskih ostrva, јe zadivljuјuća destinaciјa poznata po svom raznolikom peјzažu i priјatnoј klimi tokom cele godine. Njegov dragulj u kruni, planina Teide, naјviši јe vrh Španiјe i centralna tačka Nacionalnog parka Teide koјi јe na listi Uneskoove svetske baštine, gde posetioci mogu da istražuјu peјzaž nalik Mesecu. Tenerife nudi netaknute plaže, uključuјući Plaјa de las Teresitas ukrašenu zlatnim peskom. Ostrvo ima bogato kulturno nasleđe i šarmantne gradove poput La Lagune sa koloniјalnom arhitekturom. Živi festivali i uspešna kulinarska scena takođe doprinose njegovom šarmu. Tenerife su raј za entuziјaste na otvorenom, nudeći mogućnosti za planinarenje, sportove na vodi i posmatranje zvezda.

Sprat
3
Broj spratova
3
Vrsta
1+kk
Pogled na more
Da
Površina
55 m2
Korisna površina
50 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
1 km
Lekar
950 m
Kafana
520 m
Restoran
370 m
Bar
370 m
škola, vrtić
470 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00