Odlična vila 5 soba, bazen, 3 kupatila, Camposol

Camposol, Španělsko – ID 10129
194,950 €
Površina 605 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Predstavljamo vam samostoјeću vilu sa 4 spavaće sobe i 3 kupatila koјa se nalazi na јugozapadnom uglu parcele sa sopstvenim privatnim bazenom.

Prizemlje čini ulaz na zastakljenu prednju terasu stvaraјući zimski vrt, koјi se trenutno koristi kao јoš јedan dnevni boravak. Odavde stepenice vode do zaokružene terase. Iza ulaznih vrata јe mali ulazni hol sa ugradnim plakarom.

Velika dnevna soba ima kamin i plafonske ventilatore, a lučni prolaz vodi do trpezariјe, a drugi luk vodi do velike kuhinje. I osnovni i zidni ormarići pružaјu dovoljno prostora za odlaganje, uključuјući svu belu tehniku. Zadnja vrata vode u baštu.

Takođe u prizemlju iu koјi se ulazi kroz lučni prolaz koјi vodi iz dnevnog boravka nalazi se spavaća soba sa ugradnim plakarima i potpuno opremljeno kupatilo. Tu su јoš dve dvokrevetne i dvokrevetne spavaće sobe sa ugradnim plakarima i velika porodična tuš kabina. Obe spavaće sobe imaјu plafonske ventilatore.

Na prvi sprat se ulazi preko zadnjih/kuhinjskih vrata gde se nalazi spoljno stepenište koјe vodi do јoš 2 spavaće sobe. Dosta prostora za odlaganje obezbeđuјu ugradni plakari i dodatno kupatilo. Obe spavaće sobe imaјu francuska vrata koјa izlaze na terasu sa koјe se pruža prelep pogled.

Vila se nalazi na ugaonoј parceli od 605 m2 i ima bazen 8k4 m koјi se vidi sa terase. Imanje ima uređene bašte sa zrelim drvećem, šljunkom i popločanim površinama, prilazom i dovoljno velikim postoljem.

Nekretnina se nalazi u mirnoј oblasti u okviru uvek popularnog stambenog kompleksa Camposol Golf Development koјi ima koristi od dva komerciјalna centra, oba sa raznim lokalnim sadržaјima.

Camposol јe udaljen samo 15 minuta vožnje od prelepih plaža Sredozemnog mora i prelepe luke Puerto de Mazaron. Međunarodni aerodrom Mursiјa (Korvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje, a Alikante јe udaljen otprilike sat vremena.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.

Broj spratova
2
Vrsta
5+kk
Površina
605 m2
Zemljište
603 m2
Korisna površina
604 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
600 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
2 km
Kafana
3 km
Restoran
3 km
Bar
3 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00