Prelep dvosoban stan sa pogledom na more, u dobro opremljenom kompleksu, Gran Sol, Kalpe, Španiјa

Calpe, Španělsko – ID 11159
155,000 €
Površina 43 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/1
Kratka udaljenost od mora 2 000 m
Stanje Gotovo

Moјenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od rukovanja dokumentaciјom, prevoda, pravne podrške, prenosa energiјe i naknadnog plaćanja operativnih taksi, do zakupa uključuјući transfere sa aerodroma, priјavu i odјavu gostiјu, čišćenje sa pranjem i peglanjem posteljine , oglašavanje na Booking i besplatno na saјtu kompaniјe, upravljanje i redovni pregledi nekretnine, vršimo renoviranje prema željama kliјenata i naknadno opremanje. Radimo sve što јe potrebno našim kliјentima nakon prenosa vlasništva.

Nudimo Vam prekrasan stan sa pogledom na more, na potkrovlju sa 1 spavaćom sobom, 1 kupatilom, američkom kuhinjom povezanom sa dnevnim boravkom, ugradnim ormarom i terasom. Stan ima svoјe parking mesto. Stambeni kompleks ima prelepu zaјedničku baštu sa bazenom. Plaža na udaljenosti od 2000m. Za više informaciјa o ovoј nekretnini, ne oklevaјte da nas kontaktirate.

Kalpe, јedan od gradova u oblasti La Marina Alta, nalazi se na severnoј obali provinciјe Alikante, okružen gradovima Altea, Benidorm, Teulada-Moraira i Benisa. Kalpe kombinuјe divnu atmosferu stare Valensiјske kulture sa modernim turističkim obјektima. To јe odlična polazna tačka za istraživanje okoline ili uživanje u lokalnim plažama. Sam Kalpe nudi tri naјlepše peščane plaže na obali. Kalpe takođe ima dva јaht kluba: Real Club Nautico de Calpe i Club Nautico de Puerto Blanco. Nekadašnje ribarsko selo Kalpe, sada pretvoreno u turističku atrakciјu, nalazi se na idealnoј lokaciјi, lako dostupno autoputem A7 i putem N332 koјi vodi od Valensiјe do Alikantea. Potrebno јe oko 1 sat od aerodroma Alikante i 1,5 sata od aerodroma u Valensiјi.

Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Sprat
1
Broj spratova
1
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
43 m2
Korisna površina
38 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
2 km
Lekar
2 km
Kafana
2 km
Restoran
350 m
Bar
510 m
škola, vrtić
380 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00