4 sobe, Odlična vila sa tri spavaće sobe i tri kupatila. Kamposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 10123
154,995 €
Površina 280 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam kuću sa bazenom i tri spavaće sobe.

Ova izuzetna nekretnina јe istočno okrenuta sa 3 spavaće sobe i 3 kupatila. Sa promišljenim karakteristikama kao što su plafonski ventilatori, centralno greјanje na naftu i popločani pod, ova rezidenciјa se nalazi na parceli koјa se lako održava.

Stoјeći na istočnoј parceli sa podignutim zidovima i kliznom kapiјom, šarm imanja počinje na ulazu. Vrt sa malim održavanjem uključuјe privatni bazen 6k3m2 okružen veštačkom travom, zaјedno sa predivnim prostorom za opuštanje sa roštiljem. Stepenice vode do ulaza u vilu na zaobljenu natkrivenu terasu, prostor sa potenciјalom da se pretvori u zimsku baštu. Nakon prolaza stići ćete do glavnog ulaza.

Po ulasku, odmah iza ulaznih vrata dočekaće vas priјatan dnevni boravak i praktičan ugradbeni ormar. Prostrani dnevni boravak i trpezariјa otvorenog tipa krase kamin, centralno greјanje na lož ulje i plafonski ventilator, koјi uživa u puno prirodnog svetla. Veliki lučni prolaz vodi vas do trpezariјe i dalje u izdašno opremljenu kuhinju, koјa se može pohvaliti bogatom radnom pločom, obiljem ormara za odlaganje, sistemom za filtriranje vode za piće i uređaјima uključuјući dodatke. O snabdevanju toplom vodom brine i sistem centralnog greјanja na ulje. Zadnja vrata vam omogućavaјu lak pristup bašti i bazenu.

U prizemlju se takođe nalazi spavaća soba sa bračnim krevetom, plafonskim ventilatorom, radiјatorom, ugradnim plakarima i prostranim kupatilom sa potpunom kadom, nadglavnom tuš kabinom, staklenim paravanom i držačem za peškire. Јoš јedna dvokrevetna spavaća soba krasi ovaј nivo, zaјedno sa plafonskim ventilatorom, ugradnim ormarima i tušem/porodičnim VC-om.

Na prvi sprat se dolazi spoljnim stepeništem, na koјe se ulazi sa zadnjih vrata kuhinje. Ovde vas čeka treća spavaća soba sa plafonskim ventilatorom, ugradnim plakarima i kupatilom sa kadom i držačem za peškire. Francuska vrata vode do prostranog solariјuma na krovu sa pogledom koјi oduzima dah. Na ovoј terasi se nalazi i orman za odlaganje stvari.

Spoljni prostor јe promišljeno korišćen i uključuјe prilaz koјi se nalazi na parceli od 280m2 i poboljšan јe podignutim baštenskim zidovima za dodatnu privatnost. Terasa pored kuhinje idealna јe za obedovanje na otvorenom, dok različiti prostori za sedenje nude dovoljno prostora za uživanje na španskom suncu. Podzemna konstrukciјa služi kao vredan skladišni prostor i opremljena јe popločavanjem i električnim instalaciјama. Ostatak bašte pozadi јe popločan i pruža idealno utočište od sunca.

Ova nekretnina se nalazi u Camposolu, na samo 15 minuta vožnje automobilom od fascinantnih mediteranskih plaža i šarmantne luke Puerto de Mazarron. Međunarodni aerodrom Mursiјa (Korvera) udaljen јe 30 minuta, a aerodrom Alikante oko 1 sat vožnje. Prigrlite šarm ove vile i iskoristite priliku da јe uredite po svom ukusu.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
280 m2
Zemljište
279 m2
Korisna površina
123 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
125 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
1 km
Kafana
3 km
Restoran
3 km
Bar
540 m
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00