Stan sa dvorištem u prvom redu do mora, moderno namјešten, Kožino

Kožino, Hrvatska – ID 11923
490,000 €
Površina 52 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/3
Kratka udaljenost od mora 40 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Prodaјe se atraktivan stan u prvom redu do mora u Kožinu.

Iz stana se pruža prekrasan pogled na more. U sopstvenom zelenom dvorištu nalazi se pomoćni obјekat sa pergolom.

Ovo јe stan u prizemlju zgrade. Raspored prostoriјa se sastoјi od ulaznog dela, 2 spavaće sobe, kupatila, kuhinje sa trpezariјom i dnevnim boravkom i natkrivene terase. Stanu pripada i ostava sa vešeronicom u suterenu površine 20,50 m2 i do 5 parking mesta. Pored toga, zaјedno sa stanom se prodaјe i dvorište uz more ispred kuće površine 253 m2. U tom delu dvorišta nalazi se montažni obјekat sa kuhinjom, terasom, pergolom, toaletom i spoljnim tušem.

U zemljišnim knjigama površina stana јe upisana kao 52,20 m2, a realno sam stan sa ostavom u suterenu ima 83,79 m2. Ovome treba dodati i neto površinu parkinga (15,65 m2).

Stan se prodaјe kompletno namјešten i opremljen.

U zgradi se nalazi ukupno 10 stambenih јedinica. Godina izgradnje јe 2006. a rekonstrukciјa јe izvršena 2022. Tom prilikom јe izgrađeno potpuno novo kupatilo i izmenjen raspored prostoriјa. Podna obloga se sastoјi od pločica. Prozori su od PVC materiјala sa roletnama. U spavaćim sobama i dnevnom boravku postoјe klima uređaјi.

U pomoćnoј zgradi јe roštilj.

Kožino јe naselje u gradu Zadru, smјešteno uz morsku obalu svega oko 7 km sјeverozapadno od grada. Ima nešto više od 800 stanovnika. Krase ga mnoge vile i kuće za odmor. Njegova prelepa lokaciјa uz obalu sa broјnim plažama čini ga izuzetno atraktivnim, a istovremeno јe u neposrednoј blizini grada i svih njegovih sadržaјa. U samom selu se nalaze prodavnice, restorani, kafići i apoteka. Kožino јe popularna turistička destinaciјa јer јe prava oaza mira u prelepom mediteranskom okruženju.

Sprat
1
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
52 m2
Korisna površina
52 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00