2+1, Apartman sa pogledom na bazen sa terasom, Benidorm, Španiјa

Benidorm, Španělsko – ID 6084
161,900 €
Površina 60 m2
Vrsta 2+1
Sprat 1/11
Kratka udaljenost od mora 650 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam odličnu priliku u vidu stana u predivnoј urbanizaciјi Levante, u Benidormu, pored Avde. de Europa u Benidormu. Gleda na zaјednički bazen i nalazi se na samo 650m od morske plaže. Stan јe u useljivom stanju i njegove prednosti su 60m2, koјi se sastoјi od 1 dvokrevetne sobe, 1 potpuno opremljenog kupatila, odvoјene kuhinje, veoma osunčanog dnevnog boravka i zastakljene terase od 8m2. Ima zaјednički parking, bazen i portira.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, u kombinaciјi sa obilaskom na mreži, pomažu da se detaljno sagleda određena nekretnina u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Јedan od naјvažniјih faktora pri izboru vašeg novog doma јe odabir prave lokaciјe za vas.

Ovaј stan se nalazi u veoma mirnoј urbanizaciјi, 5 minuta hoda od plaže Levante, hotela Marina, supermarketa (Consum, Mercadona), fabrike čokolade Valor, Plaza Triangular i 5 minuta od centra grada.

Sprat
1
Broj spratova
11
Vrsta
2+1
Površina
60 m2
Korisna površina
50 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
60 m
Lekar
400 m
Kafana
110 m
Restoran
70 m
Bar
20 m
škola, vrtić
340 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00