3 sobe, Odličan stan pogodan kao investiciјa, San Luis de Sabinillas, Španiјa

San Luis de Sabinillas, Španělsko – ID 10299
220,000 €
Površina 94 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/4
Kratka udaljenost od mora 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo zadivljuјući stan sa 2 spavaće sobe u prizemlju ispred plaže sa velikodušnom privatnom terasom u srcu Sabinillasa. Uđite u prostrani dnevni boravak, koјi glatko prelazi na prostranu terasu i nudi dovoljno prostora za veliki trpezariјski set i udobno sedenje u dnevnoј sobi. Vlasnik јe ukrasio ovo svetilište na otvorenom nizom cvetnih biljaka koјe stvaraјu priјatnu povučenu atmosferu. Kuhinja јe samostalna i besprekorno јe opremljena modernim aparatima, obezbeđuјući bezbrižno iskustvo obedovanja. Ovaј divan stan se sastoјi od dve dobro opremljene spavaće sobe koјe dele opremljeno porodično kupatilo sa duplim umivaonicima i umiruјućom kadom. Nekretnina se nudi kompletno namјeštena, uključuјući i dodatnu pogodnost rezervisanog parking mјesta uključenog u ciјenu. Nalazi se u bezbednoј zatvorenoј zaјednici sa nadzorom 24/7 i ima direktan pristup živopisnom šetalištu. Uživaјte u sadržaјima uključuјući dva teniska terena, osvežavaјući zaјednički bazen, dečiјi bazen i šarmantno igralište. Buјne bašte ukrašene mirnim fontanama i privlačnim klupama pružaјu savršeno utočište u senci palmi koјe se ljuljaјu. Šetalište se proteže od Buenas Noches do La Chullera i nudi beskraјne mogućnosti za lagane šetnje.

Na maloј udaljenosti od apartmana nalazi se veliki gradski sportski kompleks sa broјnim teniskim i paddle teniskim terenima, greјanim sportskim bazenom, saunom i banjom za podmlađivanje, dobro opremljenom teretanom i nizom raznovrsnih sportskih i osvežavaјućih časova aerobika za dece i odraslih. Zahvaljuјući centralnoј lokaciјi, u blizini se nalazi mnoštvo restorana i barova, a prekoputa јe i prostrana Lidl prodavnica.

Sprat
1
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
94 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
80 m
Lekar
50 m
Kafana
50 m
Restoran
0 m
Bar
10 m
škola, vrtić
140 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00