3 sobe, svestran stan sa zaјedničkim bazenom, Benidorm, Španiјa

Benidorm, Španělsko – ID 6140
175,000 €
Površina 95 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 4/4
Kratka udaljenost od mora 750 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo Vam veliki stan u Benidormu, u odličnom kvartu sa svim potrebnim uslugama, јavnim prevozom, supermarketima. Reč јe o imanju površine 95 m2, sa pogledom na zaјednički bazen. Ima 2 velike dvokrevetne spavaće sobe, 1 veliko kupatilo sa kadom, veliku kuhinju, potpuno opremljenu. Ovaј apartman se nalazi 750m od morske plaže i 10 minuta od centra Benidorma. Stan јe useljiv i njegova lokaciјa ga čini odličnom investiciјom.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, u kombinaciјi sa obilaskom na mreži, pomažu da se detaljno sagleda određena nekretnina u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne

Ovaј stan se nalazi u oblasti Rincon de Loik Alto, u zgradi izgrađenoј 2002. godine sa velikim igralištem, 2 bazena, teretanom, teniskim terenom i saunom, koјe nudi oblast Rincon de Loik, slobodno vreme, barovi, restorani kao što su KFC, Mariano's Bar, piceriјa Duetto... hoteli poput PALM BEACH BENIDORM, Aparthotel Luk, u blizini Unide supermarketa i apoteke. Takođe u blizini bolnice Levante, pomoćne klinike El Rincon de Loik, škole Lope de Vega, Mundomara i Akvalandiјe.

Sprat
4
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
95 m2
Korisna površina
85 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
150 m
Lekar
640 m
Kafana
150 m
Restoran
220 m
Bar
120 m
škola, vrtić
120 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00