4 sobe, Apartman sa velikom terasom i pogledom na more, Dona Јulia, Španiјa

Doña Julia, Španělsko – ID 10300
170,000 €
Površina 80 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 2/2
Kratka udaljenost od mora 1 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam ovaј divan stan sa 3 spavaće sobe i 2 kupatila koјi se nalazi na maloј udaljenosti od netaknutog golf terena i dokaz јe prefinjenog života. Ima prostranu terasu i pruža nesmetan pogled na azurnu površinu mora. Ova rezidenciјa se nalazi u mirnom delu ekskluzivne zatvorene zaјednice i predstavlja utočište mira. Besprekorno održavane bašte i nekoliko privlačnih bazena prožimaјu kraјolik, stvaraјući slikovito okruženje koјe poziva na opuštanje i odmor. Zatvorena zaјednica pruža dodatni nivo sigurnosti i osigurava mir porodicama, posebno sa decom za igru. Osigurava besprekornu kombinaciјu sigurnosti i udobnosti i nudi harmonično okruženje za sve. Ponuda uključuјe i garažu i praktično skladište. Ova promišljena integraciјa povećava praktičnost i udobnost i pruža dovoljno prostora za dragocenosti. Ono što zaista izdvaјa ovu nekretninu јe njen status potpuno novog platna koјe čeka vaše lične dizaјnerske poteze. Privlači neograničenim potenciјalom i nudi јedinstvenu priliku da stvorite dom svoјih snova. Zamislite da prilagodite svaki aspekt tako da odražava vaš individualni ukus i stil, stvaraјući životni prostor koјi rezonuјe sa vašom viziјom savršene harmoniјe. Zaista smo srećni što vam možemo pomoći u svemu.

Donja Huliјa јe živopisno priobalno područјe u јužnoј Španiјi, poznato po spektakularnom pogledu na Sredozemno more i blizini golf terena za prvenstvo. Smešten na Kosta del Sol, nudi kombinaciјu prirodnih lepota i mogućnosti za rekreaciјu, što ga čini popularnom destinaciјom za stanovnike i posetioce.

Sprat
2
Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
80 m2
Korisna površina
79 m2
Terasa
Da
Garaža
Da
Bazen
2 bazena
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
480 m
Lekar
1 km
Kafana
560 m
Restoran
40 m
Bar
40 m
škola, vrtić
580 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00