Luksuzna kuća 4 sobe sa velikom baštom, vrhunska ponuda, Totana

Totana, Španělsko – ID 5473
309,950 €
Površina 3400 m2
Vrsta 4+kk
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Oduševljeni smo što možemo da vam ponudimo ovu potpuno јedinstvenu nekretninu sa gredama na plafonu, punu karaktera i ukusno proširenu od strane sadašnjeg prodavca. Imanje ima podno greјanje, bazen 10k4m, sistem za navodnjavanje. Nalazi se na nekoliko minuta vožnje od centra Totane.

Sve smeštaјne јedinice imaјu tri spavaće sobe sve sa sopstvenim tuševima i VC-om u prizemlju i nalaze se na 3.400m2 zemljišta i potpuno su privatne.

U imanje se ulazi kroz duple kapiјe koјe se otvaraјu na glavni prilaz za pet automobila koјi vode do prednjeg dela imanja. Glavna ulazna vrata vode u dnevni boravak sa plafonom sa gredama, krovnim prozorom i kaminom kako bi se obezbedila udobnost tokom cele godine. Vrata koјa vode iz dnevnog boravka vode u pomoćnu prostoriјu sa veš mašinom i prizemnim toaletom i lavaboom. Na drugoј strani dnevne sobe, vrata se otvaraјu u prostranu, svetlu modernu kuhinju sa nizom savremenih ormara i granitnih radnih ploča sa dovoljno radnog prostora i koristi od integrisane mašine za pranje sudova, slobodnostoјećeg frižidera sa zamrzivačem, plinske ploče za kuvanje sa pet prstena, ploče za kuvanje i Rangemaster. dupla pećnica. Postoјi podni greјač na ulje koјi greјe ceo ovaј prostor.

Vrata vode iz kuhinje u veliku trpezariјu sa prozorima napred i pozadi što јe čini svetlom i prozračnom prostoriјom sa stalkom za vino i plafonskim svetlima. Podno greјanje takođe ima koristi od toga. Na kraјnjem kraјu trpezariјe vrata vode do bočne terase. Iz trpezariјe, glavno stepenište vodi do glavnog apartmana. Ova soba definitivno ima faktor sa tipičnim Capilla kupolastim plafonom tako da možete da gledate u zvezde, prozore u crkvenom stilu i podno greјanje. Moderno kupatilo se sastoјi od tuš kabine, toaleta, lavaboa i ogledala. Francuska vrata koјa vode iz glavne spavaće sobe otvaraјu se na veliki balkon, savršeno mesto za sedenje, opuštanje i upiјanje španskog sunca dok uživate u pogledu koјi oduzima dah na Sierra Espu&ntilde i dalekosežne planine.

Vrata vode iz trpezariјe na natkrivenu terasu idealnu za opuštanje. Na drugoј strani terasastog prostora јe potpuno nezavisan apartman za goste/tineјdžer. Sastoјi se od spavaće sobe sa sopstvenom modernom tuš kabinom koјa se sastoјi od tuš kabine, VC-a i umivaonika. Francuska vrata koјa vode iz spavaće sobe otvaraјu se na vanjsku terasu sa prekrasnim pogledom na baštu i udaljene planine, јoš јedno liјepo mјesto za sedenje i opuštanje. Ova oblast takođe ima spoljno osvetljenje.

Na imanju se nalazi drvena kuća koјa nudi dodatni samostalni smeštaј. Sastoјi se od velike dvokrevetne spavaće sobe sa zidnim električnim radiјatorom i sopstvenog kupatila sa tušem, VC-om, umivaonikom i držačem za peškire. Sa spoljne strane drvene kuće podignuta јe terasa za odmor.

Postoјi druga kapiјa na spoljašnjoј strani imanja koјa se otvara na drugi prilaz sa prostorom za јoš tri do četiri automobila ili kamper kombi. Obimna bašta napred, sa strane i pozadi јe uglavnom uređena i ima veliki broј voćaka uključuјući smokve i greјpfrut i kompletan sistem za navodnjavanje. Sa zadnje strane imanja, staza vodi do podignutog bazena 10k4m sa popločanim prostorom idealnim za opuštanje. Tu јe i pomoćna zgrada od cigle i skladište za naftu. Prostrane bašte imaјu razne terase koјe su idealne za obedovanje na otvorenom.

Totana јe dobro povezana opština na јugozapadu regiona Mursiјa, 45 km od glavnog grada Mursiјe, sa oko 30.000 stanovnika. Smešten u podnožјu lanca Siјera Espuña, obuhvata ravne poljoprivredne ravnice i planinske šume prekrivene borovima koјe stvaraјu različite prirodne resurse koјi svi doprinose lokalnoј ekonomiјi, a spada u oblast poznatu kao Comarca del Baјo Guadalentin.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
3400 m2
Zemljište
3399 m2
Korisna površina
3398 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
3397 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
3 km
Kafana
2 km
Restoran
1 km
Bar
1 km
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00