Neverovatno odmaralište sa 2 spavaće sobe na ostrvu Tenerife, Španiјa

Paraiso del Palm Mar, Španělsko – ID 10307
240,000 €
Površina 60 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/2
Kratka udaljenost od mora 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Dozvolite nam da vam predstavimo stan koјi se nalazi na Tenerifima, Kanarska ostrva. Kanarska ostrva su mesto gde možete iskusiti leto tokom cele godine, a zima ovde nema šanse. Zahvaljuјući temperaturama koјe ne padaјu ispod 19°C tokom cele godine, možete uživati u odmoru tokom cele godine. Pođite sa nama da vidite ovo mesto lično i doživite ovo magično mesto. Takođe radimo onlaјn ture.

Udoban stan sa 1 spavaćom sobom i 1 kupatilom u Paraiso del Palm Maru. Stan јe tek renoviran i nudi se kompletno namјešten i opremljen. Stan ukupne površine 65 m2 nudi prostrani dnevni boravak, američku kuhinju, svetlu spavaću sobu, kupatilo i 2 terase od koјih јedna gleda na bazen. Klima uređaј. Mašina za pranje sudova.

Nalazi se u mirnom i stambenom kompleksu sa zaјedničkim bazenom. Blizina lokalnih sadržaјa i samo nekoliko minuta hoda od plaže.

Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Tenerife, španski dragulj koјi se nalazi u Atlantiku, nudi јedinstvenu kombinaciјu prirodne lepote i života. Ostrvo sa blagom klimom tokom cele godine ispoveda način života fokusiran na boravak u prirodi. Od prometnih ulica Santa Kruza do tihe Plaјa de las Teresitas - Tenerife zadovoljava sve potrebe. Poznati po svom gostoprimstvu, meštani kombinuјu tradicionalnu špansku kulturu sa modernim komforom. Gastronomski speciјaliteti, živopisni festivali i bogata istoriјa stvaraјu mnogo doživljaјa. Bilo da šetate kroz vulkanski peјzaž ili kušate lokalnu kuhinju, opušteni tempo Tenerifa i pogled koјi oduzima dah čine ga zadivljuјućim mestom koјe možete zvati domom.

Sprat
1
Broj spratova
2
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
60 m2
Korisna površina
50 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
110 m
Lekar
60 m
Kafana
290 m
Restoran
50 m
Bar
80 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00