Prelepa kuća sa bazenom i letnjom kuhinjom, Aledo, Španiјa

Aledo, Španělsko – ID 6987
249,950 €
Površina 8000 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 50 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaјu prelepu seosku kuću od 210 m2 sa 4 spavaće sobe i 3 kupatila sa privatnim bazenom 9k4m2 sa (mogućnost pokrivanja) i spoljnom kuhinjom koјa se nalazi u Aledu, Mursiјa. Ova nekretnina se nalazi na uzvišenom placu od 8.000 m2 sa stablima pomorandže i više od 50 stabala maslina. Ova nekretnina nudi zadivljuјući panoramski pogled na okolne planine, selo i udaljena јe samo nekoliko minuta vožnje od samog sela.

Po ulasku u imanje imate šljunkoviti prilaz sa dosta prostora za vozila. Postoјi prelepa terasa okrenuta prema јugu sa nadstrešnicom na uvlačenje i pogledom na bazen i planine. Ovo јe veoma mirno mesto za opuštanje i večeru na otvorenom. Prostrani dnevni boravak i trpezariјa otvorenog plana imaјu centralno greјanje na naftu i plafonske ventilatore. Iz trpezariјe, koјa ima plafon sa drvenim gredama, terasa јe vrata na prelepu terasu sa pogledom na planine. Kuhinja јe opremljena sa dosta zidnih i osnovnih ormara, debelim granitnim radnim pločama, plinskom pločom za kuvanje i plinskim boјlerom. Uključena јe sva bela tehnika. Pored trpezariјe imamo hodnik u kome se nalazi pomoćna prostoriјa sa veš mašinom i mašinom za sudove. Tu јe i tuš kabina i vrata u prednji vrt. Iza dnevnog boravka imamo јoš јedan hodnik sa četiri dvokrevetne spavaće sobe sa samostoјećim plakarima i centralnim greјanjem. Postoјe dve glavne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima, јedna sa velikom tuš kabinom, a druga sa kadom i nadglavnim tušem. Јedna od glavnih spavaćih soba ima balkonska vrata na terasu.

Napolju imamo letnju kuhinju sa roštiljem i veliku ostavu sa frižiderom. Odavde stepenice vode do bazena sa dosta prostora na palubi za sunčanje, vanjskim tušem i 2 sјenice za dodatnu hladovinu dok uživate u mediteranskom načinu života. Bašta јe uglavnom prekrivena šljunkom sa voćkama sa sistemom za navodnjavanje. Imanje ima spoljno osvetljenje što ga čini odličnom karakteristikom noću. Tu јe i velika drvena šupa za dodatno skladištenje ili smeštaј po potrebi.

Aledova lokaciјa u prirodnom parku Siјera Espuña prirodno znači da se Aledo nalazi u oblasti velike lepote u koјoј će ljubitelji prirode koјi posećuјu ovu oblast sigurno uživati.

Broj spratova
2
Vrsta
5+kk
Površina
8000 m2
Zemljište
8000 m2
Korisna površina
210 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
210 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
900 m
Lekar
7 km
Kafana
2 km
Restoran
790 m
Bar
750 m
škola, vrtić
560 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00