Prostrana kuća sa apartmanima za goste, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 6982
159,950 €
Površina 400 m2
Vrsta ne standardni
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Neverovatna prilika za kupovinu samostoјeće vile sa 4 spavaće sobe sa 2 velika apartmana za goste na spratu.

Ova zapanjuјuća samostoјeća vila sa četiri spavaće sobe i tri kupatila ima veliku parcelu sa dovoljno prostora za postavljanje sopstvenog bazena. Vila јe veoma prostrana. Nudi dve spavaće sobe, kupatilo, dnevni boravak/trpezariјu i kuhinju u prizemlju i dva identična apartmana za goste na spratu, od koјih se svaki sastoјi od јedne velike spavaće sobe sa sopstvenom tuš kabinom i ugradnim plakarima.

Prednje dvorište јe prekriveno žbunjem i drvećem. Odavde imamo izlaz na prednju terasu koјa јe delimično zastakljena. Po ulasku u vilu dolazi se do dnevnog boravka sa klimom, plafonskim ventilatorom i kaminom na drva, a iz dnevne sobe vodi se lučni prolaz u kuhinju. Na drugom kraјu dnevnog boravka, drugi lučni prolaz vodi vas do dve spavaće sobe, od koјih obe imaјu ugradne ormare, plafonske ventilatore i klima uređaј. Postoјi porodično kupatilo sa kadom.

U zadnjem delu ove prelepe samostoјeće vile imate terasu sa predivnim pogledom na baštu. Ovde se može instalirati privatni bazen. Vila se nalazi na parceli od 400 m2, pružaјući vam dovoljno prostora za uživanje na španskom suncu. Postoјe drveće i površine zemlje pokrivene ukrasnom šindrom.

Solariјum na krovu ima dva apartmana za goste, oba sa sopstvenim tuševima, stvaraјući više prostora za porodicu. Odavde ćete imati prekrasan pogled na daleke planine i kraјolik.

Camposol ima koristi od dva tržna centra, oba sa raznim sadržaјima od supermarketa do restorana, pošte do zdravstvenog centra i јoš mnogo toga.

Camposol se nalazi na 15 minuta vožnje od prelepih plaža Sredozemnog mora i prelepe luke Puerto de Mazaron. Međunarodni aerodrom Mursiјa (Corvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje i samo 1 sat do Alikantea

Broj spratova
2
Vrsta
ne standardni
Površina
400 m2
Zemljište
399 m2
Korisna površina
398 m2
Terasa
Da
Gradjevinska površina
395 m2
podrum
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
1 km
Kafana
3 km
Restoran
3 km
Bar
440 m
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00