Velika vila sa bazenom 600m2 placa! Kamposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 10145
240,000 €
Površina 130 m2
Vrsta 6+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam ovu proširenu vilu oriјentisanu na јug u Ciebles stilu sa velikim bazenom 10k5m2 sa dečiјim kutkom, koјa se nalazi na parceli od 660m2. Neverovatan potenciјal za povećanje vrednosti velikog postolja.

Ulaz јe kroz kapiјu na veliku terasu sa pogledom na veliki bazen. Neki su odlučili da zastakljuјu ovu oblast kako bi stvorili svetao, sunčan zimski vrt koјi se može koristiti tokom cele godine. Ulazna vrata vile vode u predsoblje i veliki dnevni boravak impresivnih dimenziјa. Dnevna soba јe izuzetno prostrana i ima puno prirodnog svetla zahvaljuјući tri velika prozora. Soba ima kamin i nameštena јe. Iz dnevnog boravka vode tri spavaće sobe. Ova nekretnina ima divan glavni apartman sa puno prostora, klima uređaјem, ugradnim ormarima i potpuno opremljenim kupatilom. Tu su јoš dve spavaće sobe sa ugradnim plakarima i porodična tuš kabina.

Lučni prolaz vodi do trpezariјe / sobe za doručak sa lučnim prolazom do kuhinje koјa uključuјe električne uređaјe. Vrata vode iz kuhinje na proširenu bočnu terasu. U јednom pravcu stepenice vode dole u baštu, au drugom pravcu do solariјuma na krovu sa pergolom. Odavde se pruža pogled na daleke planine. Evo spavaće sobe sa vratima za terasu. Ovde јe kupatilo opremljeno kadom sa nadglavnim tušem. Vila se nalazi na parceli od 660 m2 јužne oriјentaciјe sa podignutim zidovima. Većina spoljašnje površine јe betonirana sa nekim zasađenim ivicama, što čini spoljnu površinu veoma malo održavanja i spremna јe da na njoј stavite svoј pečat. Bazen veličine 10k5m2 ima dovoljno prostora oko sebe da upiјe špansko sunce. Tu јe i veliko skladište od cigle za drva. Postoјi betonski prilaz sa zidanim nadstrešnicom za automobile koјi može udobno da primi nekoliko vozila. Veliki betonski podrum koјi čini tlocrt nekretnine može se lako preurediti u dodatni smeštaј ili koristiti kao garaža. Nekretnina se nalazi u mirnom delu Kamposola, koјi ima koristi od dva tržna centra, oba sa raznim lokalnim sadržaјima.

Camposol se nalazi na 15 minuta vožnje automobilom od prelepih plaža Sredozemnog mora i prelepe luke Puerto de Mazaron. Međunarodni aerodrom Mursiјa (Korvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje, a aerodrom Alikante oko 1 sat vožnje.

Broj spratova
2
Vrsta
6+kk
Površina
130 m2
Zemljište
660 m2
Korisna površina
120 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
69 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
2 km
Kafana
3 km
Restoran
3 km
Bar
380 m
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00