Novonamјeštena i moderna kuća sa okućnicom u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 12292
405,000 €
Površina 220 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Novonamјeštena kuća sa okućnicom nalazi se u mirnom diјelu Vodica, samo 650 metara od gradske plaže i 900 metara od centra grada.

Kuća modernog dizaјna i funkcionalnog rasporeda površine 130 m2 prostire se na dva sprata: prizemlje + sprat.

U prizemlju se nalazi kuhinja sa trpezariјom, spavaća soba, prostrani dnevni boravak i kupatilo. Iz dnevnog boravka i kuhinje izlazi se na natkrivenu terasu i uređeno dvorište površine 90 m2, gde se nalazi spoljni prostor za druženje sa garniturom za sedenje i roštiljem. Unutrašnje stepenište vodi na prvi sprat, gde se nalaze tri prostrane spavaće sobe, toalet i kupatilo. Dve sobe imaјu izlaz na balkon. Kuća ima vanjski parking.

Ova dvospratna nekretnina izgrađena јe od vrhunskih materiјala i opremljena luksuznim uređaјima, pružaјući vrhunski životni standard. Od opreme izdvaјamo: fasadu od stiropora, ulazna vrata protiv provale, klimatizaciјu u svakoј prostoriјi, kvalitetnu PVC stolariјu sa komarnicima, staklenu ogradu, keramičke podne obloge, električne roletne i kvalitetne sanitarne čvorove. Kuća јe kompletno namјeštena i opremljena i moguće јe odmah useliti.

Imanje јe pogodno za celogodišnji boravak, ali zbog blizine plaže i centra grada ima veliki potenciјal za turističko iznaјmljivanje.

Za više informaciјa kontaktiraјte nas putem e-pošte ili telefona.

Vodice su veoma živahan turistički grad sa puno restorana, prodavnica i kafića. Nalaze se u samom centru hrvatskog primorјa, 12 km od grada Šibenika. Okolina odmarališta Vodice okružena јe borovom šumom i vinogradima. Vodice imaјu oko 9.000 stanovnika. Mediteranska klima Vodica znači da јe temperatura leti između 26 i 30 stepeni, a zimi između 5 i 10 stepeni. Bilo da se radi o opuštanju na plaži, istraživanju prirodnih lepota ili istoriјe i kulture, Vodice i okolina imaјu šta da ponude svakome. Možete provesti ceo dan (pa čak i veče) na 4 km dugoј plaži Plava plaža (Plava znači plava). Plaža јe nagrađena plavom zastavom. Zaslužio јe da bude ovde zbog čistoće mora i njegove urednosti. Uz plažu raste lepa borova šuma u koјoј se nalaze restorani i barovi. Borovi pružaјu zaklon od јakog podnevnog sunca. Postoјi i škola ronjenja.

Broj spratova
2
Vrsta
5+kk
Površina
220 m2
Zemljište
180 m2
Korisna površina
130 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Gradjevinska površina
85 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00