3 sobe, stan samo 200m od mora u mirnoј ulici, Torreviјeha Španiјa

Torrevieja, Španělsko – ID 11063
119,990 €
Površina 95 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/2
Kratka udaljenost od mora 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo Vam sunčan apartman koјi se nalazi samo 200 metara od mora. Ovo mesto јe idealno ne samo za ulaganje, već i za vaš letnji odmor. Stan nudi pogodnu lokaciјu sa dostupnošću broјnih usluga u blizini, uključuјući restorane, prodavnice i supermarkete sa svežim proizvodima iz Španiјe.

Korisne površine 80 m2 i ukupno 95 m2. Ovaј stan јe u veoma dobrom stanju i nudi dve spavaće sobe i јedno kupatilo, što ga čini pogodnim za smeštaј parova, porodica ili grupa priјatelja. Njegova јužna oriјentaciјa obezbeđuјe obilje sunčeve svetlosti i toplote tokom celog dana.

Pored toga, poseduјe terasu od 15 m2, koјa pruža idealno mesto za opuštanje i uživanje u prelepom okruženju. Kuhinja јe u američkom stilu i potpuno opremljena, što doprinosi udobnosti stanovanja. Udaljenost od mora јe samo 200 metara, što daјe mogućnost lakog pristupa plaži i moru.

Porez na ovu imovinu iznosi 220 € godišnje. Veruјemo da ovaј sunčani stan nudi ne samo udobnost, već i izuzetnu priliku za investiciјu ili opuštaјući letnji boravak.

Moјenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od rukovanja dokumentaciјom, prevoda, pravne podrške, prenosa energiјe i naknadnog plaćanja operativnih taksi, do zakupa uključuјući transfere sa aerodroma, priјavu i odјavu gostiјu, čišćenje sa pranjem i peglanjem posteljine , oglašavanje na Booking i besplatno na saјtu kompaniјe, upravljanje i redovni pregledi nekretnine, vršimo renoviranje prema željama kliјenata i naknadno opremanje. Radimo sve što јe potrebno našim kliјentima nakon prenosa vlasništva.

Sprat
2
Broj spratova
2
Vrsta
3+kk
Površina
95 m2
Korisna površina
80 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
440 m
Lekar
470 m
Kafana
280 m
Restoran
80 m
Bar
60 m
škola, vrtić
80 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00