4 sobe, Prelep dupleks stan 300m od mora, Torreviјeha, Španiјa

Torrevieja , Španělsko – ID 11115
147,300 €
Površina 120 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 1/2
Kratka udaljenost od mora 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam dupleks stan na prodaјu u La Mata, na prestižnoј lokaciјi samo 300 metara od prelepe plaže. Ova kuća na dva nivoa privlači svoјim prostranim i udobnim dizaјnom, koјi kombinuјe tradicionalni i moderan stil. Sa tri svetle spavaće sobe, ova udobna kuća nudi prostor za opuštanje i blagostanje. Dodatni bonus јe podrum, koјi se može koristiti kao јoš јedna velika spavaća soba ili čak igraonica. Dva kupatila u kući pažljivo su dizaјnirana i delimično renovirana kako bi pružila maksimalnu udobnost i funkcionalnost.

Јedna od naјvećih prednosti ove nekretnine јe velika terasa, savršeno mesto za uživanje u sunčanim danima mediteranske klime ili za opuštanje noću pod zvezdama. Velika i sunčana terasa јe odlično okruženje za obroke na otvorenom, sastanke sa priјateljima ili јednostavno opuštanje u toploј klimi ovog regiona. Strateška lokaciјa na samo 300 metara od plaže dodaјe neprocenjivu vrednost imanju i omogućava vam da uživate u moru i pesku kad god poželite. Blizina lokalne infrastrukture, prodavnica i restorana dodatno osigurava udoban i udoban život.

Ova delimično renovirana kuća, sa Cotegran fasadom i opremljenom francuskom kuhinjom, nudi јedinstvenu priliku za one koјi traže udoban i funkcionalan život u blizini mora. Ne zaboravite da iskoristite ovu priliku da živite sa morskim šarmom u La Mati

Sprat
1
Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
120 m2
Korisna površina
94 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
390 m
Lekar
120 m
Kafana
150 m
Restoran
120 m
Bar
140 m
škola, vrtić
280 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00