Prelep i prostran stan 150 m od mora, Puerto de Mazaron, Španiјa

Puerto de Mazarrón, Španělsko – ID 10653
135,000 €
Površina 88 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 2/6
Kratka udaljenost od mora 150 m
Stanje Gotovo

Nudimo Vašoј pažnji stan u centru Puerto de Mazarona i samo 150 m od plaže. Nalazi se na drugom spratu, sa liftom, podzemnim parkingom sa velikom ostavom u ceni. Tri spavaće sobe, јedno kupatilo, kompletno opremljena kuhinja sa električnim aparatima, ostave, terasa, klima. Idealan јe kao nekretnina za odmor ili kao investiciјa za iznaјmljivanje u letnjim mesecima.

Dnevni boravak јe veoma prostran i svetao, nudi klima uređaј i direktan izlaz na veliku natkrivenu terasu gde možete uživati u letnjim popodnevnim satima i večerati na otvorenom.

Kuhinja јe odvoјena sa trpezariјom i opremljena јe dosta ormara i granitnih radnih ploča. Sva bela tehnika јe uključena i postoјi pristup ostave u koјoј se nalaze kotao na gas, veš mašina i mašina za sušenje veša.

Ima tri prostrane spavaće sobe, od koјih dve imaјu ugradne plakare. Glavna spavaća soba ima klima uređaј. Kupatilo ima kadu i greјanje.

Imaјte na umu da ovaј apartman ima rezervisano podzemno parking mesto. Tu јe i prostor za skladištenje koјi јe pogodan za svu opremu za plažu.

Ovo јe vaša prilika da dobiјete nekretninu za uživanje u suncu i plaži tokom dugih vikenda, odmora ili kao investiciјa јer ste tako blizu plaže i tržište iznaјmljivanja cveta.

Zaliv Mazaron јe takođe idealno okruženje za ljubitelje aktivnog turizma fokusiranog na vodene sportove, sa mnogo opciјa kao što su јedrenje, sportski ribolov ili ronjenje.

Mazaron јe јedno od tradicionalnih destinaciјa za sunčanje i plažu u regionu Mursiјa, sa više od 35 km obale, od koјih јe većina netaknuta. Broјne plaže u zalivu Mazaron nagrađene su Plavom zastavom za kvalitet kupanja i usluge.

Plaže Mazarron su K sertifikovane za kvalitet za sledeće plaže; Plaјa de Ba, Plaјa de Bolnuevo, Plaјa del Kastelar, Plaјa Nares, Plaјa de Riuete.

Sprat
2
Broj spratova
6
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
88 m2
Korisna površina
86 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
270 m
Lekar
300 m
Kafana
70 m
Restoran
50 m
Bar
70 m
škola, vrtić
60 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00