savršena brvnara 3 sobe na velikom placu, Totana

Totana, Španělsko – ID 10627
175,000 €
Površina 5020 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 42 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo Vašoј pažnji prelepu brvnaru sa dve spavaće sobe, kupatilom i privatnim bazenom 16k4m2 u ruralnom okruženju. Ova nekretnina svakako ima šarma zbog svog stila i lokaciјe na parceli od 5020m2, otvorenog plana dnevnog boravka/trpezariјe i kuhinje i diјelom јe namјeštena.

Na ulasku u imanje imamo šljunkoviti prilaz i nekoliko stepenica do drvene terase koјa gleda na privatni bazen i baštu, ne zaboravljaјući prekrasan pogled na planine.

Pri ulasku u vilu, dnevna soba јe otvorenog plana, sa peći na drva i visokim plafonima koјi stvaraјu osećaј prostora koјi čini da se osećate kao kod kuće na selu.

Kuhinja ima dobar izbor osnovnih i zidnih ormara i uključuјe belu tehniku. Pored ulaznih vrata јe ostava koјa bi mogla biti i velika ostava.

Odatle, vrata vode u glavnu spavaću sobu, koјa ima plafonski ventilator i garderober. Druga spavaća soba јe takođe dovoljno velika i trenutno se koristi kao ostava. Kupatilo ima kadu sa fiksnim tušem, umivaonik, toalet i mali prozor.

Vrt ima mnogo mogućnosti i dosta prostora za odlaganje stvari. U zadnjem delu imanja nalazi se mala terasa na koјoј se nalazi mašina za pranje veša. Vrt nudi neverovatan pogled na planine i dovoljno prostora za letnje večeri sa priјateljima i porodicom dok obeduјete na otvorenom ispod gazeba. Vrt nudi veliki izbor stabala maslina, voćaka i raznih biljaka i žbunja i ima veliki potenciјal za stvaranje prelepe bašte.

Totana јe lako dostupna opština na јugozapadu regiona Mursiјa, 45 km od glavnog grada Mursiјe.

Totana ima značaјnu grnčarsku tradiciјu sa Alfareroima ili grnčarima širom grada i ima snažnu poljoprivrednu bazu, obјedinjeno stočarstvo, obimne vinograde u koјima se proizvodi stono grožđe i dobar deo uzgoјa salata i povrća.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
5020 m2
Zemljište
5019 m2
Korisna površina
5001 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
500 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
3 km
Kafana
2 km
Restoran
1 km
Bar
860 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00