Veličanstvene 3 sobe sa krovnom terasom sa pogledom na more, Casares, Španiјa

Casares, Španělsko – ID 10619
178,600 €
Površina 147 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 4/4
Kratka udaljenost od mora 10 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkriјte šarm ovog neverovatnog apartmana sa prekrasnim pogledom na more! Od trenutka kada uđete u mali lobi, očigledan јe luksuz ovog stana. Hodnik sa elegantnim kupatilom glatko se uliva u otvorenu kuhinju, koјa se stapa sa dnevnim prostorom i pruža ne samo dovoljno prostora, već i obilje prirodnog svetla.

Uđite u spavaće sobe sa izdašnim prostorom, ugrađenim plakarima, a јedna od njih јe čak opremljena i sopstvenim kupatilom za maksimalnu udobnost i privatnost. Iz dnevne sobe izađite na priјatnu terasu, gde možete uživati u piću, opustiti se uz pogled na more ili uroniti u dobru knjigu.

Popnite se spiralnim stepenicama do prostranog solariјuma, koјi vam omogućava da se sunčate u bilo koјe doba dana dok uživate u panoramskom pogledu na more bez premca. Urbanizaciјa se nalazi na mirnoј lokaciјi i nudi dodatnu pogodnost u vidu garaže, što svakodnevni život čini lakšim.

Strateški lociran u blizini golf terena, samo 5 minuta vožnje od supermarketa i samo 7 minuta od plaže, ovo mesto јe oličenje idealnog života. Ne propustite ovu јedinstvenu priliku da ovaј penthouse učinite svoјim domom iz snova!

Sprat
4
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
147 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
580 m
Lekar
650 m
Kafana
520 m
Restoran
410 m
Bar
570 m
škola, vrtić
240 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00