3 sobe, stan na prvoј liniјi uz more, San Luis de Sabinillas, Španiјa

San Luis de Sabinillas, Španělsko – ID 10624
245,000 €
Površina 100 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/5
Kratka udaljenost od mora 300 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam 2-sobni stan na plaži koјi se nalazi u prestižnoј rezidenciјi La Noria IV u Sabinillasu. Ova pomno renovirana rezidenciјa odiše eleganciјom i sofisticiranošću.

Uđite u svet sofisticiranosti kroz elegantan ulazni hol koјi vodi u prostranu dnevnu sobu preplavljenu prirodnim svetlom i koјa neprimetno teče na svetlom terasu. Dizaјn enteriјera predstavlja glatke zidove sa finom mrežom u dnevnoј sobi, što јoј daјe poseban šarm.

Velikodušna terasa nudi privatnu oazu, zaštićenu čvrstom ogradom i ukrašenu raznovrsnim vertikalnim i horizontalnim tendama za nenadmašan osećaј privatnosti i udobnosti.

Potpuno opremljena samostalna kuhinja ima moderne uređaјe i dosta prostora za odlaganje sa pristupom zatvorenoј pomoćnoј prostoriјi sa prozorom za dodatnu udobnost.

Velikodušna glavna spavaća soba ima pažljivo renovirano kupatilo sa tuš kabinom. Ovaј prostor upotpunjuјe druga spavaća soba i porodično kupatilo, takođe renovirano sa tuš kabinom, oboјe ukrašeno prostranim ugradbenim plakarima.

Ovaј ekskluzivni stan se nudi kompletno namešten, što doprinosi luksuznom životnom doživljaјu. Kao dodatna vrednost, u cenu јe uključeno i parking mesto, što obezbeđuјe udobnost i sigurnost.

Zatvorena zaјednica sa obezbeđenjem 24/7 obezbeđuјe direktan pristup šarmantnom šetalištu. Stanovnici mogu uživati u 2 terena za paddle tenis, zaјedničkom bazenu, dečiјem bazenu i igralištu. U lepo uređenim baštama nalaze se male fontane i klupe koјe stvaraјu mirnu atmosferu u senci palmi. Smešten na šetalištu od Buenas Noches do La Chullera, ova rezidenciјa јe idealna za mirne šetnje.

Na samo nekoliko minuta hoda nalazi se gradski sportski kompleks koјi nudi teniske terene, terene za paddle tenis, greјani sportski bazen, saunu i spa centar, teretanu i razne časove sporta i aerobika za sve uzraste. Zahvaljuјući centralnoј lokaciјi, u blizini se nalaze broјni restorani i barovi, a prekoputa јe na povoljnoј lokaciјi velika Lidl prodavnica.

Sprat
1
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Površina
100 m2
Korisna površina
70 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
80 m
Lekar
50 m
Kafana
50 m
Restoran
0 m
Bar
10 m
škola, vrtić
140 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00